Нестабилно време и технически проблеми е причината  да гледаме синът

...
Нестабилно време и технически проблеми е причината  да гледаме синът
Коментари Харесай

Концертът Chaplin Pianissimo – от Античния в театъра

Нестабилно време и механически проблеми е причината  да гледаме синът на Чарли Чаплин на закрито

Дългоочакваният концерт-спектакъл Chaplin Pianissimo с присъединяване на петото дете на Чарли Чаплин – Юджийн на 12 юни в Пловдив се реалокира от Античен спектакъл в Драматичен спектакъл „ Н. О. Масалитинов “. Началният час се резервира – 21 часа. Предвидена е и ВИП зона с изненада за хората, закупили билети от високия клас билети “, оповестяват уредниците от UPI Events.

Причината е нестабилното време и отхвърли да бъдат застраховани двата рояла.

Спектакълът, с който България се включва в отбелязването на 135 годишнината от рождението на великия комедиант ще бъде показан за първи път в София на 10 юни в зала „ България “., а на 12 юни в огромната зала на Драматичния спектакъл в гр. Пловдив.

В мултимедийното шоу  петото дете на Чаплин споделя историята на татко си посредством неговата музика.

„ Спомням си по какъв начин той сядаше на рояла в хола и започваше да свири някаква мелодия. Като пораснах разбра, че той е самообразован и мъчно разчита ноти, само че музиката, която сътвори за филмите си го надживя “, споделя Юджийн Чаплин, който е кръстен на дядо си – световноизвестният драматург Юджийн О‘Нийл, притежател на Нобелова премия за литература и премия „ Пулицър “.

В концерта вземат участие двама международни пианисти – Жан-Паскал Бентюс и Силвен Моризе.

Музикалният театър включва специфична мултимедия с фрагменти от филми с незабравимия артист, измежду които са „ Великият деспот “, „ Хлапето “, Светлините на рампата “.

„ Исках да основа един доста персонален театър, в който да опиша за татко ми, оттатък визията на милиони хора по света за Чарлз Спенсър Чаплин “, споделя Юджийн.

Той работи върху спектакъла няколко години. Помагат му останалите братя и сестри, щерка му Кийра Чаплин.

„ Тя е идвала в България и харесва доста вашата страна. Разказвала ми е какъв брой сте гостоприемни и че българите обичат филмите на Чарли Чаплин “, споделя Юджийн Чаплин.

В Пловдив  синът на Чаплин, който е създател на документални филми и е работил с Куийн, Дейвид Бауи и Ролинг Стоунс ще се срещне с трупата на Драматичен спектакъл, Пловдив.

Билети за Chaplin Pianissimo може да намерите на касите на Софийска филхармония и Драматичен спектакъл, Пловдив както и тук:

https://www.eventim.bg/bg/bileti/koncert-spektakl-chaplin-pianissimo-plovdiv-dramatichen-teatr-golyama-scena-642321/event.html

https://grabo.bg/plovdiv/chaplin-pianissimo-05zuqkf

https://dtp.bg/show/name-ncvjqp
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР